assalamualaikum ! welcome and thankyou for visiting my online diary . hug and kisses from me to you , XOXO with love : chibby ♥

15 January 2014

Hello 2014 :)

Assalamualaikum !

Hi guys , emm lama betul lah tak meng-update blog nehh . Salah satu sebab takda story best sebab tu tak bukak . Hehehe . Btw rasanya tak terlambat nak wish HAPPY NEW YEAR 2014 :) Dah lebih 3 tahun usia blog neh pun :) Single pun dah lama jugak . Hehehe . About my studies , emm now baru lepas final . In shaa Allah bukak sem baru dah berada di sem 6 . Alhamdulillah :) Haaaa taktau lah story pasal apa . Life neh tak menarik lahh . Tengok life orang lain syok ja . Kenapa eyh ? Huhuhu . Usia pun bakal berganjak ke 20an , tu yang tak percaya tuuuu . Rasa macam baru semalam habis sekolah tauuuu :( Cepat betul masa berlalu . Lagi 10 tahun dah masuk 30an . Uwaaarghhh ~ Kuat ke aku nak hadapi masa hadapan ? Masuk alam pekerjaan and perkahwinan ? Hmm hmm . Mintak2 aku kuat untuk hadapi semua tu . Aminnnn :)

terima kasih sebab baca - thank you for reading :) )

copyright@all reserved and done by WawwaChibby 2010-2017 :)