assalamualaikum ! welcome and thankyou for visiting my online diary . hug and kisses from me to you , XOXO with love : chibby ♥

29 March 2011

Happy Birthday to me :)

Hee ~
Hari neh birthday aku .
Alhamdulillah , aku dah genap 17 tahun :)
Sweet 17 orang kata , HAHA .
Ramai member2 aku wish , thanks korang ! Love korang sangats2 !
Sampai enemy aku si SUNDAL BOLONG bajet cina tu pun wish !
Dia cakap dengan aku semalam , gila2 . Mana kau tahu haaa ? HAHA . Thanks lah jugakkk .
Dia ? Dia tak wish pun . Sapa lah aku pada dia lagi :)
This year pun aku tak dapat apa selain 1 cupcake jiran aku bagi . Thanks aunty lily and adam .
Tak kisah lah pasal present semua :)
birthday girl :)
FOREVER 17



terima kasih sebab baca - thank you for reading :) )

15 March 2011

I Love You In 23 Different Languages !

English - I love you
Arabic - Abek
Polish - Ja Kocham Ciebie
French - Je T'aime
Hindu - Hum Tumhe Pyar Karte Hae
Czech - Miluji Te
Slovakian - Lu'Bim Ta
Italian - Ti Amo
Ukrainian - Ya Tebe Kahayu
German - Ich Liebe Dich 
Chinese - Wo Ai Ni
Greek - S'agapo
Hawaian - Aloha Wau Ia Oi
Lithuianian - Tav Myliu
Korean - Sa Rang Hae Yo
Malaysia- Saya sayang awak
Japanese - Ai Shi Te Ru
Romanian - Te iubesc
Bosnian - Volim Te
Albanian - Te Dua
Filipino - Mahal Kita
Spanish - Te Amo
Dutch - Ik hou van jou


terima kasih sebab baca - thank you for reading :) )

Kiss on the ??

  • kiss on the lips - i love you
  • kiss on the ear - you are special
  • kiss on the nose - laughter
  • kiss on the cheek - friendship
  • kiss on the forhead - i comfort you
  • kiss on the neck - i want you
  • kiss on the shoulder - you are wonderful
  • kiss anywhere else - be careful
  • play around with hair - can't live without you
  • arms around waist - i need you
  • a hug - i care
  • nibble on ear - start warning
  • smiling each other - i like you
  • lifting up eyebrows - wink / flirting
  • looking around - hiding true feelings
  • licking your lips - waiting for your kiss
  • tender kiss on the side of your lips - you're mine
  • tear drop - please don't go
  • crying - I'm losing you

terima kasih sebab baca - thank you for reading :) )

13 March 2011

For Someone :(

Hm , wehh .
Kalau kau benci sangat aku , kau bagitau jela aku .

Straight to the point ja .
Tak payah lah nak berlagak relax konon kau still boleh terima .

Aku tak bodoh wehh .
Aku tak kisah kau nak benci aku , aku tahu mana salah aku .
Aku dah minta maaf banyak kali , aku tahu susah kan .
Tu sebab aku suruh kau bagitau kat aku .
Kau cakap ja dah maafkan tapi dalam hati aku taktau wehh .
Perangai and cara kau nampak sangat .


Example nya :
- Kau dah tak layan text aku sangat . Kira kau tak macam yang aku kenal dulu . Tambah2 lepas kejadian tu .

- aku tahu kau hide kan pic2 kau kat fb daripada aku . kau taknak aku comment2 pic kau kan . Sebab bila aku comment kau akan delete comment aku . Then aku tengok dari fb orang lain kau tak hide pun dari dorang . Sentap sangat hati aku perangai kau macam tu .

Haa then kau neh kenapa eh ? Terlampau baik sangat sampai jilat ludah kau balik ? Kau faham2 lah maksud aku neh kan ? Kalau baik pun berpada lah . Jangan sampai orang pijak kepala . Jangan bagi orang pergunakan kita . Tak faham lah . Kenapa perempuan tu yang dah fitnah kau , malukan kau , kau boleh terima . Tapi aku yang dah beri kasih sayang full time , manjakan kau neh just sebab rupa paras and fizikal aku yang tak menjadi idaman lelaki kau lupakan macam tu ja . Serious double sentap wehh .

Kau tahu kan aku SAYANGS kau sangat2 ?
Kenapa dunia neh kejam pada aku ?
Aku tak sampai hati nak maki2 kau .
Tapi bila jadi benda tu kau tak sanggup hidup dengan aku .

Tapi kau sanggup hidup dengan perempuan yang dah buat kau nangis .
Sampai hati kau .
Kau memang tak adil .
Kau pun sama .
Kau pun lelaki yang pentingkan PARAS RUPA .
Cintakan PARAS RUPA semata2 .
Ada apa dengan PARAS RUPA ?!
Semua itu takkan pernah kekal di dunia neh .
Apa yang pernah aku tolong kau tu , aku tak pernah minta balasan daripada kau .
Aku just nak kau balik dengan aku .

Aku nak kasih sayangs yang kau pernah bagi kat aku sebelum neh .
Susah sangat ya kau nak terima budak GEMUK neh ?
Kau pun tak cermin diri kau .


Hm , aku tahu kau happy dengan aku .
Jangan tipu diri kau .
Kau sendiri akuinya !
Tolong ubah sikap kau yang tak pernah nak bukak minda tu .
Guna otak please , mana perasaan and hati kau ?
Umur ja dah 21 tapi entah lah , aku yang umur 17 neh pun lagi matang boleh fikir mana baik buruk .
Bukan aku yang akui tapi kau sendiri jugak dulu .
'honey , honey tu lagi matang dari waida walaupun honey tu umur 15 .' (time tu tahun 2009)
and kau suka perangai aku macam tu .
kau tak ingat ke baby ? :(


aku suka bila kau snap pic sedut air neh .
bila aku minta kau snap pic macam neh , mesti kau ikut kehendak aku kan . hm :(
gangster jln bunga .
jangan memain .
haha !
seriously , suka chenta pic neh . aku suruh dia hisap rokok , dia hisap . dia curi rokok abah dia , hee .
baik betul dia , jahat pulak aku :(

aku minta maaf tau .


terima kasih sebab baca - thank you for reading :) )

11 March 2011

Exam dah habis :)

Best sangat cause exam dah habis . Then holiday one week pulak tu . But like hell cause cikgu dah bagi package holiday . Eh selalunya heaven lah kan . HAHA ! Tapi bukan ke KL , Singapore or Hongkong but homework yang sangat banyak ! Durhh ! Memang tak dapat rest lahhh :( Grr , yela tambah2 nak SPM this year . Takpa lah start buat esokkk . . . . ESOK lah sangat ! Tengok2 esok nak start sch baru nak buat . Memang perangai macam tu . HAHA .

Haaa nak story sikit sepanjang whole week exam . Memang JasmineIans amat nakal jahat belaka . Satu class meniru . Terukkk . Plusss terbaik lahh perangai budak Convent bertaraf 5 star neh . Kuikuikui . Time exam SEJARAH paling dahsyat lah . Time revision semua pakat tulis kat small paper . Yang budak2 Indian letak dalam baju pinafore dorang . Budak malay ada masuk dalam anak tudung , pocket then stocking . Orang nak meniru macam2 cara lah buat kan . Cikgu pulak asyik bangun kalau duduk memang agak selamat . Tulah kalau buat jahat memang takkan dapat apa . Sebab apa yang kitaorang tulis tak masuk pun . Nakharom ! HAHA buat penat tulis .

Then tadi last paper . Sivik and Sastera . Sivik tu alahai kacang ja . Tiap tahun 'A' . Sebab tu takda dalam exam besar sebab terlalu kacang alahai ! HAHA . Yang sastera agak pecah jugak otak neh nak buat . Ada jugak tertinggal cause tak cukup masa . Yela nak ingat nama hikayat nya . Nama pelik2 , brrr ! Raden Kesuma Wati lah , Raja Indera Kemala Putera lah , Gunung Meraksa Dewa lah . Tak ke pelik nama dulu2 ? Dah pukul 1 tu sapa dah siap boleh hantar and balik . Ada yang berdiri ramai2 nak hantar tu lah yang ada ambik peluang tanya jawapan . Suka2 ja class aku neh . Rare tak rare . HAHA !
terima kasih sebab baca - thank you for reading :) )

copyright@all reserved and done by WawwaChibby 2010-2017 :)