assalamualaikum ! welcome and thankyou for visiting my online diary . hug and kisses from me to you , XOXO with love : chibby ♥

11 March 2011

Exam dah habis :)

Best sangat cause exam dah habis . Then holiday one week pulak tu . But like hell cause cikgu dah bagi package holiday . Eh selalunya heaven lah kan . HAHA ! Tapi bukan ke KL , Singapore or Hongkong but homework yang sangat banyak ! Durhh ! Memang tak dapat rest lahhh :( Grr , yela tambah2 nak SPM this year . Takpa lah start buat esokkk . . . . ESOK lah sangat ! Tengok2 esok nak start sch baru nak buat . Memang perangai macam tu . HAHA .

Haaa nak story sikit sepanjang whole week exam . Memang JasmineIans amat nakal jahat belaka . Satu class meniru . Terukkk . Plusss terbaik lahh perangai budak Convent bertaraf 5 star neh . Kuikuikui . Time exam SEJARAH paling dahsyat lah . Time revision semua pakat tulis kat small paper . Yang budak2 Indian letak dalam baju pinafore dorang . Budak malay ada masuk dalam anak tudung , pocket then stocking . Orang nak meniru macam2 cara lah buat kan . Cikgu pulak asyik bangun kalau duduk memang agak selamat . Tulah kalau buat jahat memang takkan dapat apa . Sebab apa yang kitaorang tulis tak masuk pun . Nakharom ! HAHA buat penat tulis .

Then tadi last paper . Sivik and Sastera . Sivik tu alahai kacang ja . Tiap tahun 'A' . Sebab tu takda dalam exam besar sebab terlalu kacang alahai ! HAHA . Yang sastera agak pecah jugak otak neh nak buat . Ada jugak tertinggal cause tak cukup masa . Yela nak ingat nama hikayat nya . Nama pelik2 , brrr ! Raden Kesuma Wati lah , Raja Indera Kemala Putera lah , Gunung Meraksa Dewa lah . Tak ke pelik nama dulu2 ? Dah pukul 1 tu sapa dah siap boleh hantar and balik . Ada yang berdiri ramai2 nak hantar tu lah yang ada ambik peluang tanya jawapan . Suka2 ja class aku neh . Rare tak rare . HAHA !
terima kasih sebab baca - thank you for reading :) )

copyright@all reserved and done by WawwaChibby 2010-2017 :)