assalamualaikum ! welcome and thankyou for visiting my online diary . hug and kisses from me to you , XOXO with love : chibby ♥

13 March 2011

For Someone :(

Hm , wehh .
Kalau kau benci sangat aku , kau bagitau jela aku .

Straight to the point ja .
Tak payah lah nak berlagak relax konon kau still boleh terima .

Aku tak bodoh wehh .
Aku tak kisah kau nak benci aku , aku tahu mana salah aku .
Aku dah minta maaf banyak kali , aku tahu susah kan .
Tu sebab aku suruh kau bagitau kat aku .
Kau cakap ja dah maafkan tapi dalam hati aku taktau wehh .
Perangai and cara kau nampak sangat .


Example nya :
- Kau dah tak layan text aku sangat . Kira kau tak macam yang aku kenal dulu . Tambah2 lepas kejadian tu .

- aku tahu kau hide kan pic2 kau kat fb daripada aku . kau taknak aku comment2 pic kau kan . Sebab bila aku comment kau akan delete comment aku . Then aku tengok dari fb orang lain kau tak hide pun dari dorang . Sentap sangat hati aku perangai kau macam tu .

Haa then kau neh kenapa eh ? Terlampau baik sangat sampai jilat ludah kau balik ? Kau faham2 lah maksud aku neh kan ? Kalau baik pun berpada lah . Jangan sampai orang pijak kepala . Jangan bagi orang pergunakan kita . Tak faham lah . Kenapa perempuan tu yang dah fitnah kau , malukan kau , kau boleh terima . Tapi aku yang dah beri kasih sayang full time , manjakan kau neh just sebab rupa paras and fizikal aku yang tak menjadi idaman lelaki kau lupakan macam tu ja . Serious double sentap wehh .

Kau tahu kan aku SAYANGS kau sangat2 ?
Kenapa dunia neh kejam pada aku ?
Aku tak sampai hati nak maki2 kau .
Tapi bila jadi benda tu kau tak sanggup hidup dengan aku .

Tapi kau sanggup hidup dengan perempuan yang dah buat kau nangis .
Sampai hati kau .
Kau memang tak adil .
Kau pun sama .
Kau pun lelaki yang pentingkan PARAS RUPA .
Cintakan PARAS RUPA semata2 .
Ada apa dengan PARAS RUPA ?!
Semua itu takkan pernah kekal di dunia neh .
Apa yang pernah aku tolong kau tu , aku tak pernah minta balasan daripada kau .
Aku just nak kau balik dengan aku .

Aku nak kasih sayangs yang kau pernah bagi kat aku sebelum neh .
Susah sangat ya kau nak terima budak GEMUK neh ?
Kau pun tak cermin diri kau .


Hm , aku tahu kau happy dengan aku .
Jangan tipu diri kau .
Kau sendiri akuinya !
Tolong ubah sikap kau yang tak pernah nak bukak minda tu .
Guna otak please , mana perasaan and hati kau ?
Umur ja dah 21 tapi entah lah , aku yang umur 17 neh pun lagi matang boleh fikir mana baik buruk .
Bukan aku yang akui tapi kau sendiri jugak dulu .
'honey , honey tu lagi matang dari waida walaupun honey tu umur 15 .' (time tu tahun 2009)
and kau suka perangai aku macam tu .
kau tak ingat ke baby ? :(


aku suka bila kau snap pic sedut air neh .
bila aku minta kau snap pic macam neh , mesti kau ikut kehendak aku kan . hm :(
gangster jln bunga .
jangan memain .
haha !
seriously , suka chenta pic neh . aku suruh dia hisap rokok , dia hisap . dia curi rokok abah dia , hee .
baik betul dia , jahat pulak aku :(

aku minta maaf tau .


terima kasih sebab baca - thank you for reading :) )

copyright@all reserved and done by WawwaChibby 2010-2017 :)