assalamualaikum ! welcome and thankyou for visiting my online diary . hug and kisses from me to you , XOXO with love : chibby ♥

24 February 2011

♥♥♥♥♥ I miss You :( ♥♥♥♥♥

Erry  ,
I rindo relation kita yang dulu ,
I rindo gelak ketawa dengan you ,
I rindo waktu you pegang tangan I ,
I rindo time kita bersama ,
I rindo suara you yang comel tu ,
I rindo bau you ,
I rindu segala-galanya .
Tapi kenape I tak dapat semua tu lagi ?
Kenapa kita dah tak macam duluu ?
I rindokan semua tu .
Kenapa macam ni jadinya ?

Kenapa kita tak boleh solve problem tu elok elok ?
Kenapa kita berdua ego ?
You kata you sayang I ,
Tapi kenapa you biarkan hubungan kita berakhir ?
You tak sanggup harungi semua neh dengan I ?
Takpalah ,
I tetap tunggu you Erry .

iloveyou Erry ♥♥♥

Double Cheese Burger ,
Iloveyou tahu ?
bila nak datang rumah lagi ?
ouhhh rindooo time duluu duluu tu .
kaluu senang , datang rumah ya Double Cheese Burger ? :)

terima kasih sebab baca - thank you for reading :) )

copyright@all reserved and done by WawwaChibby 2010-2017 :)