assalamualaikum ! welcome and thankyou for visiting my online diary . hug and kisses from me to you , XOXO with love : chibby ♥

07 January 2011

Aku Rindu Dia .

Kenapa semua neh terjadi kat aku ?
Aku sayangs dia sangatsangat :(
Kau bermakna bagi aku weyh ,
Aku tahu silap aku ,
Kau pun mempunyai kesilapan ,
Aku akan bagi peluang kat kau ,
Aku tahu kau benci perangai aku ,
Tapi aku boleh berubah ,
Kau pun sama kan ?
Kau tak bagi aku peluang pun weyh ,
Kita masih baru time tu .
Kau tak sayang aku ke ?
Kau tahu tak Tok sayangs sangat kat kau ,
Dia kata antara banyakbanyak Boyfiee yang aku dapat , kau lah yang dia suka .
And kau yang pertama aku bawak balik jumpa family aku .
Dia banyak puji kau .
Dia kata kau baik weyh .
Dia selalu mendoakan supaya kita berbaik balik .
Tapi aku dah kata tak ada gunanya lagi walaupun aku masih ada sedikit berharap pada kau .
Tapi Tok tetap berkeras and berkata kau akan balik pada aku .
Aku tak percaya .
Den pun sama sayangs kau ,
Bapakk aku pun kadang sanggup juga pergi tempat burger kau dalam dok bising bising .
Beli juga burger kau .
Lepas kita break dia ada juga pergi tempat kau ,
Tapi kau tak ada ,
Aku cakap kau nak SPM .

Hm ,
Entah lahh .
Tok selalu buat aku teringat ingatkan kau ,
Aku nak lupa kau weyh ,
Tapi aku payah , MAYBE SEBAB KAU YANG PERTAMA .
Kalau Tok tak selalu ingatkan kau pada aku ,
Mungkin aku dapat lupakan kau .
Family aku restu hubungan kita .
Kau tak rasa ke 1 masalah dalam hubungan dah settle ?

Hm ,
Masa kat Taman Polo ,
Aku tengah bengang time tu .
Time wan cakap kenapa kau text 'Edrina' tu ,
Aku memang marah cause kau tak cakap pun nak text girl lain .
Aku ada cakap and terangkan aku text dengan sapa and kenapa .
Kau selalu ambil handphone aku and kau nak buat copy copy supaya kau dapat tahu aku text dengan siapa .
Aku percaya dekat kau , aku tak ambil pun handphone kau .
Then lepas aku tinggal with tascha kat situ ,
Tascha bongkarkan 1 persatu dalam handphone kau .
Siapa my baby , my sayangs semua tu weyh ?
Kau kata kat abang angkat aku , ADIK ANGKAT ?
Habis nama aku kau tak letak macam tu pun ?
Sebelum neh MY HONEY .

Aku ingat lagi kenapa kau kejam sangat tukar ?
Kau malu couple dengan aku ?
Kau lebih pentingkan mereka ?
Or kau PLAYBOY ?
Kau ambil kesempatan cause aku tak pernah check phone kau kan ?
And kenape girl tu text kau macam tu ?
'Saya harap saya dapat jadi orang KETIGA after ibu and adik beradik awak ?'
Apa tu ?
Arghhhhhhhhhhhhh !
Kenapa semua neh jadi kat aku ?
Kenapa disaat aku mulai merasa bahagia ,
Ada dugaan yang datang ?
Grrr !
Down sangat dengan semua ni :(
Aku rindu kau tahu tak ?
Please back to me Erry .
Tapi aku tahu lepas SPM kau akan balik kat Ainn to kann ?

terima kasih sebab baca - thank you for reading :) )

copyright@all reserved and done by WawwaChibby 2010-2017 :)