assalamualaikum ! welcome and thankyou for visiting my online diary . hug and kisses from me to you , XOXO with love : chibby ♥

06 May 2011

BUBAR sudah W.A.J.E.T.F.E.Q :(

Hm , benda neh lah aku paling takut sekali bila dah jadi kawan baik and 1 geng . Tiba2 seorang menjadi pengkhianat and tinggalkan geng tanpa toleh belakang lagi . Walaupun seorang . Tapi bukan neh yang aku nak . Sebab benda kecik sampai nak bermusuh . And pergi kat geng MUSUH pulak tu . Tak malu ke ? Dulu bukan main kau mengutuk dorang . Aku ingat lagi time jamuan last year . Pasal tak puas hati dorang perli2 then kau yang sound dorang kaw2 punya . Tapi sekarang , kau dengan muka tak malu terhegeh kat geng SUNDAL tu . Problem boleh settle . Bukan cara kau pergi kat geng dorang . Macam2 kitaorang backup kau , neh yang kau balas pada kami ? Kau kata kau tak layak ada dalam W.A.J.E.T.F.E.Q ? sapa yang buat diri tu tak layak ? Kau jugak . Kalau kau balik memang kau dah tak layak sebab kau dah masuk dalam geng SUNDAL tu . maybe kau memang teringin kena cop SUNDAL jugak kot . Masa kes kau dulu sapa yang tolong ? Kami jugak weyy kawan2 kau yang selalu ada dengan kau . Macam2 orang tolong kau terutama tascha . Kau memang tak kenang budi kan . Hm ya , kami sayangs kau . Tapi ingat lah kalau kau melutut nak balik pada kami , sorry . Kami takkan terima kau lagi . Kawan2 lain pun cakap macam tu . Serious , aku memang takda masalah dengan kau . And kau pun tahu , dalam geng aku yang bertanggungjawab atas korang . Aku takkan berfikiran pendek nak marah2 korang or jadi batu api . Tapi bila kau buat macam neh aku pun dah mula meluat dengan kau . Tergamak kau khianat kami . Hope kau HAPPY dengan geng SUNDAL tu . Di sebabkan kau aku terpaksa bubarkan W.A.J.E.T.F.E.Q . Thanks G-ah .



terima kasih sebab baca - thank you for reading :) )

copyright@all reserved and done by WawwaChibby 2010-2017 :)