assalamualaikum ! welcome and thankyou for visiting my online diary . hug and kisses from me to you , XOXO with love : chibby ♥

03 June 2011

Tiba - Tiba Rindu kat Mr. Gumuks

Hm , okay . Nampak kat fb gf kau post gambar terus lah aku click kat album  <3 kRoNoLoGi cHeNtA Si fAdZwA <3 Ya , pics kau dengan dia . Sial ja ! Hm okay-2 aku JEALOUS . puas ? Tahu tak aku miss sangat kat kau paly . Aku minta maaf sangat-2 . Ya , aku tipu kau . Tapi aku takda langsung niat jahat pada kau . Aku sayang kat kau sangat2 . Erry pergi , kau pun sama . Kau tak faham pun kan ? Kau tak ambik peduli pun . Betul kan ? Alasan aku cukup kukuh kan kenapa aku tipu kau . Hm . . . Aku nak kau tapi aku tahu kau takkan terima aku lagi . Sangat tipis peluang tu or takda langsung pun . Maybe lepas neh aku akan nampak hubungan kau dengan gf bertambah baik and relation akan bertukar engaged then kawin . . Hm , kalau betul 'W' jodoh kau , aku harap dia tak buat kau macam dulu lagi . Aku harap dia jaga hati kau macam mana aku jaga hati kau . Aku harap dia dapat bahagiakan kau macam mana aku bahagiakan kau . Aku buat segala-2 nya tapi sebab paras rupa langsung kau dah tak nampak semua tu :')

And bagi lah aku panggil kau baby for the last time :


Baby , perkenalan dengan you selama setahun lebih neh sangat bermakna buat I .
Walaupun sebagai orang lain pada mulanya .
I bersyukur dapat sayang you , dapat jaga you lebih dari W buat .
Pertemuan pertama & terakhir kat CC emersoft sangat bermakna bila you datang dengan senyuman comel you tu .
Tapi I taktau senyuman tu betul-2 ikhlas or tak :(
Sanggup jugak datang walaupun dah nak pergi terengganu . Sebab nak tengok wajah yang pernah menipu you .
Hm , I tahu mesti you tak suka I kan .
Even lepas itu kita masih contact lagi .
But as friend :(

Banyak kenangan dengan you walaupun hanya dalam phone . Hakikatnya kita terlalu dekat baby .
Dekat sangat sayangs .
Ya , silap i cause tak yakin pada diri sendiri .

Kalau I jujur dari awal lagi mesti you dapat terima I .
I kenal you before I kenal Erry , kalau I jujur mesti I tak perlu ada Erry dalam life I .

Kenapa you tak bagi peluang pada I ?

I sayangs you .







baby gumuks , iloveyoufull :(
Im sorry :(


terima kasih sebab baca - thank you for reading :) )

copyright@all reserved and done by WawwaChibby 2010-2017 :)