assalamualaikum ! welcome and thankyou for visiting my online diary . hug and kisses from me to you , XOXO with love : chibby ♥

15 September 2014

Dia yang Aku Sayang ♥

Assalamualaikum !
Haa ? Siapakah insan yang aku sayang tu ? Hee , jeng jeng jeng .. Mestilah orang yang sama pada entry lepas :)
A R ♡
Syukur Alhamdulillah aku masih lagi diberi peluang untuk bersama dengan si dia . Lagi beberapa hari cukup lah 5 bulan kami bersama . Dan hari ini dia dah terbang pulang ke Jordan untuk sambung pengajian dia . Tak puas rasanya berjumpa dengan si dia bila ada kesempatan time si dia balik cuti sebelum ni :( Even dah spend time kat Penang sampai 2 kali pun rasa tak puas lagi . Maybe sebab kami masih baru . Rasa nak selalu bersama ja . Berjumpa , tatap wajah masing2 . Bercerita , berkongsi bermacam perkara . Bila dengan si dia selalu ja bergelak ketawa , beremosi , bertengkar , bermasam muka tentang perkara yang remeh , saling pujuk memujuk dan sebagainya :) For the 1st time aku rasa semua ni . Terlalu bahagia , berbunga-bunga hati ni . Time dulu2 tak sempat rasa pun . Yela sebulan lebih ja bertahan . Dah dah dah taknak ingat yang lepas . Buang buang buang , pijak pijak pijak ! Hehehe .
Jadi bila si dia nak pulang ke sana rasa payah , perit , pedih nak lepaskan si dia even still boleh contact dengan si dia . Kali ni akan ku rasa betul2 punya LDR . Hambek kauuu .. Hm , ya memang kami pernah berjauhan sebelum ni , cuma rasa yang sebelum ni tak sama macam sekarang . Sekarang penuh rindu , penuh rasa sayang , hukhukhuk .
Bila si dia dah balik sana mesti aku akan rindukan senyuman si dia , gelak tawa si dia , gurauan si dia , usikan si dia , bau si dia , sentuhan si dia .. dan segalanya tentang si dia :') Aku nak tengok si dia di depan mata aku lagi , bukan sekali bukan dua kali tapi selama-lamanya . Semoga kita bertemu lagi .


Sayangs ..
Jaga diri baik2 tau kat sana .
Jaga kesihatan .
Study sungguh2 , bagi mak ayah bangga .
Makan banyak2 biar peyot comel tu always nampak munchet .



Sayangs ..
Kite sentiasa akan faham keadaan sayangs ..
Kalau sayangs takda banyak masa untuk kite sikit pun jadi lah yea ..
Kalau sayangs takda masa untuk kite langsung pun takpa , jersey and perfume akan jadi peneman . plus gambar2 comel sayangs tu pun ada .. its okay :)
Asalkan sayangs ingat kite .. :')



Sayangs ..
Kite tunggu sayangs kat Malaysia ni .
Kite tunggu sayangs balik .
Tak kira 2 tahun ke 5 tahun ke 10 tahun sekalipun kite sanggup tunggu asalkan sayangs masih ingat , masih sayang pada kite .



Sayangs ..
Don’t worry about me , I will be waiting right here for the day when you come back and lift me up in your arms .


                                                                                                                                                                                              Little Princess
                                                                                                                                                                                                      S.H♥
I Love You 

terima kasih sebab baca - thank you for reading :) )

copyright@all reserved and done by WawwaChibby 2010-2017 :)