assalamualaikum ! welcome and thankyou for visiting my online diary . hug and kisses from me to you , XOXO with love : chibby ♥

22 November 2014

NO TITLE PART II (!)

Hiii ..
Hm . Aku betul2 tak tahu apa yang aku rasa sekarang just perasaan aku or sebaliknya . Aku sedih sangat2 . Aku rasa yang kau dah bosan dengan aku . Aku rasa aku dah faham kau cukup dah . Even kadang2 aku rasa susah , payah , tak boleh faham . Tapi aku cuba , aku push diri aku . Takkan sebab aku senyap , aku tak pernah banyak soal kau layan aku macam nak taknak ja ? Kalau dah bosan dengan aku , bagitau pada aku . Supaya aku boleh pergi , tak perlu lagi aku menahan sakit . Tak perlu lagi aku menunggu . Tak perlu lagi aku terus mengharap . Aku redha kalau kau rasa dah takda pentingnya aku dalam hidup kau . Ini bukan bermakna aku mengalah . Ini kerana , mungkin kau yang mahukan sebegini sebenarnya .
Masih ada lagi yang tak mencukupi ke ? Apa lagi yang aku tak berikan pada kau ? Kau bagitau lah pada aku . Kasih sayang dah aku berikan secukupnya . Aku terima kau seadanya , aku terima kekurangan kau , aku tak memilih rupa paras kau . Dan aku rasa kau yang paling terbaik , sederhana yang pernah aku jumpa . Memahami kau . Apa yang aku tak faham lagi ? Study kau , hobi kau . Even kau nak layan movie pun aku taknak ganggu kau . Aku sendiri yang taknak even kau tak pernah kata aku mengganggu . Pasal hubungan kita , aku faham malah aku hormat apa yang kau nak sampai aku buat satu keputusan sebab aku taknak kau susah sebab ada aku neh . Aku korbankan angan2 aku nakkan hubungan macam perempuan2 lain sebab apa ? Sebab aku sayang kau , aku faham kau , aku taknak hilang kau .
Tapi kalau kau sendiri yang dah bosan apa yang aku boleh buat ? Takkan aku nak merayu , mintak kau pura2 tak bosan dengan aku ? Aku nak menangis sepuas puasnya , aku nak lepaskan semua tapi air mata hanya bertakung dan taknak jatuh2 . Aku rasa terseksa sangat2 sekarang . Kalau ini just perasaan aku , aku harap kau maafkan aku . Aku just luah apa yang aku rasa bila kau macam nak taknak melayan aku sekarang . Hmm . Mungkin ini ujian Allah buat kita berdua . Aku taknak aku sorang ja yang usaha untuk pergi lebih jauh , Aku betul2 sayang kan kau and nak hidup dengan kau , jaga kau sampai akhir hayat aku . Aku sebak di bulan ke 7 monthsary kita , aku tak sangka aku boleh jaga hubungan yang serious neh for the 1st time bersama dengan kau . Kalau aku salah , terangkan pada aku supaya aku tak terus salah faham , fikir kau yang bukan2 . Aku teruskan bersabar bila aku rasa macam neh tapi aku tak tahu sampai bila aku boleh bersabar , aku harap aku terus kuat nak melawan perasaan2 jahat . Aku tahu ujian ini akan berterusan . Aku berdoa supaya hubungan neh kekal selamanya . Happy 7 monthsary and hopefully still counting MAR's . I love you so much :')

terima kasih sebab baca - thank you for reading :) )

copyright@all reserved and done by WawwaChibby 2010-2017 :)