assalamualaikum ! welcome and thankyou for visiting my online diary . hug and kisses from me to you , XOXO with love : chibby ♥

25 December 2010

♥ -PART 2 : Family Suka Kau dan Restu Hubungan Kita ♥

Kau ingat tak ? Masa kita duduk kat pondok nak masuk ke rumah aku tu . Aku touching dengan kau kejap sebab aku dengar kau cakap 'balik lah' *mean kau nak balik . Kau macam tak sukakan aku , aku sedih tau . Aku pun ternangis dengan tak sengaja . Kelam kabut pulak kau . HAHA . aku suka aku suka ! Tapi aku nangis betul2 tau , air mata tu tak tipu memnag terasa sentap sikit . Then tetiba bapak aku nak keluar , aku ternampak . Aku takut jap ! HAHA . bapak aku jauh lagi aku suruh kau bangun p salam . Takut punya pasal . Bapak aku pun stop kau pun p salam . Then mula lah soalan bertubi2 pada kau . Muka kau pun macam dah gabra . Tapi bapak aku tak marah kan ? :) Dia suruh kita pergi bersembang kat rumah nenek aku . And dia pesan kalau nak bawak keluar aku minta kebenaran dia/mak/nenek aku . So dia tahu lah anak dia keluar dengan sapa kan . So dah bagi 'green light' sikit bapak aku . Tak perlu lagi nak sembunyi relationship kita .

Aku pun bawak kau pergi rumah nenek . Nenek pun lepas jumpa kau tanya macam2 kat kau . 1st time jumpa kau pun dia dah suka . Dia kata kau baik and pendiam . Kembang lah kan ? HAHA .
terima kasih sebab baca - thank you for reading :) )

copyright@all reserved and done by WawwaChibby 2010-2017 :)