assalamualaikum ! welcome and thankyou for visiting my online diary . hug and kisses from me to you , XOXO with love : chibby ♥

27 December 2010

♥ -PART 2 : Kau Yang Terbaik ♥

Sepanjang aku kenal kau and menyayangi kau sebelum tragedy tu berlaku memang aku happy and bahagia tambah2 bila kawan2 kita memuji hubungan kita . Tapi kau pantang bila nampak aku pegang phone nak text or ada orang call aku mesti kau nak rebut kan . Aku kalau nak text someone aku bagitau kau kan . Tapiiii kalau kau nak text sapa aku tak pernah halang or rampas2 phone kau sebab aku tahu kita berada di tahap mana and kalau aku bersikap macam tu pun di belakang aku belum tentu kau tak buat . 1 lagi kau suka pandang muka aku bila aku tengah otp dengan orang kan . Nenek and member aku pun ada cakap . Kenapa ehh ? Then kau ingat lagi time aku nak p tengok kawan sekelas(now dah jadi enemy) accident . Tapi kau kena balik sebab ayah kau panggil . Tuptup lepas 10mint kau text and bagitau suruh aku tunggu kat pokok jalan nak keluar dari rumah nenek aku . Kau sanggup datang balik even rumah kau dekat Fair Park nun then nak teman aku pergi hospital :)
terima kasih sebab baca - thank you for reading :) )

copyright@all reserved and done by WawwaChibby 2010-2017 :)